vineri, 14 octombrie 2011

Nu ne potrivim, dar ne iubim...

      Vreau sa fii sotia mea.Dar pentru asta sunt unele conditii: Eu imi iubesc mama mai mult decat pe tine.Asta o poti intelege,daca te gandesti ca o cunosc mai demult decat te cunosc pe tine.   
      Daca apare vreo problema si trebuie sa iau o decizie,desigur ca il voi consulta pe tata.Tu esti inca tanara si fara experienta,pe cand tata e mai in varsta si foarte intelept.El conduce o firma in care doresc sa am si eu un viitor,asa ca poti intelege ce simt.
     Imi voi pastra camera in casa parinteasca.Cei noua frati ai mei inseamna mult pentru mine si sunt sigur ca nu te deranjeaza ca o sa-mi petrec timpul cu ei.Sper ca nu te vei supara ca te las singura.
     Trebuie sa intelegi ca tot ce e al meu,imi apartine exclusiv.Va trebui sa semnezi un act prin care sa declari ca nu ai nci o pretentie in ce privesc banii care-mi apartin.Sunt sigur ca o femeie inteligenta ca tine isi va gasi o slujba prin care sa se intretina.
     Nu suport slabiciune,lacrimi sau tristete,asa ca nu astepta de la mine atentie si compasiune.Eu trebuie sa dorm si nu vreau sa fiu deranjat de necazurile altuia.Iti vei purta poverile si vei tine fruntea sus.
     Vreau sa fii sotia mea si,prin urmare,vei purta toata raspunderea pentru copiii nostri,pentru hrana familiei,asa incat eu sa pot sa-i acord toata atentia familiei mele,bunurilor si afacerilor mele.
     Esti o femeie draguta si sunt sigur ca vom putea sa ne simtim bine impreuna.Ce zici,spui DA?Daca da,eu merg la mama sa o intreb daca este bine.Si daca va avea loc nunta,familia ta va trebui sa suporte toate cheluielile!

Autor necunoscut mie

4 comentarii:

 1. In felul in care a pus viitorul insuratel problema, evident ca nimeni n-ar accepta. Insa se intampla adevarate nenorociri atunci cand "oferta" este exact pe dos si pe urma se dovedeste a fi falsa in totalitate. Si se intampla cazuri de acest fel...

  RăspundețiȘtergere
 2. Problema este ca oamenii se casatoresc fara sa se iubeasca. Si mai vor sa il implice si pe Dumnezeu in aceasta "afacere" in acest "aranjament" al lor.
  Dumnezeu le-a dat porunca noua dar ei nu au rabdare sa astepte iubirea, casatoria lor se bazeaza in general pe cu totul alte lucruri decat iubirea. Chiar ar trebui sa scriu din nou despre asta. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Te astept in vizita cu mare drag... iar imaginile care iti plac le poti copia, daca vrei.
  Seara frumoasa iti doresc.

  RăspundețiȘtergere
 4. oare asa gandesc baietii?nu ma gandesc la exceptii acum,ci la general.ar fi foarte urat din partea lor.

  RăspundețiȘtergere