duminică, 26 februarie 2012

Si acum vei ramane nepasator?

SCRISOAREA LUI DUMNEZEU TATAL, PENTRU TINE!

      Copilul meu, poate ca tu nu Ma cunosti, dar Eu stiu totul despre tine. Stiu cand stai jos si cand te ridici si cunosc toate caile tale. Iti cunosc pana si numarul firelor de par. Ai fost creat dupa chipul Meu. In Mine ai viata, miscarea si fiinta. Tu esti al Meu. Inainte sa fi fost creat in pantecele mamei tale Te cunosteam. Te-am ales dinainte de intemeierea lumii. Nu esti rodul unei greseli, caci toate zilele tale au fost scrise in cartea mea.  Eu am hotarat ziua nasteriii tale si locul unde vei trai. Esti o faptura asa de minunata. Eu te-am tesut in pantecele mamei tale si te-am sprijinit in ziua nasterii tale. Am fost inteles gresit de ce care nu m-au cunoscut, dar nu sunt nepasator, nici suparat. Sunt dragostea desavarsita. Dorinta Mea este sa revars aceasta iubire asupra ta, doar pentru faptul ca tu esti copilul Meu, iar eu Tatal tau. Eu iti daruiesc mai mult decat ti-ar putea oferii vreodata tatal tau pamanatesc, pentru ca eu sunt cel mai bun Tata. Orice lucru bun pe care il primesti vine din mana Mea, pentru ca Eu sunt cel care iti poarta de grija in toate nevoile tale.
      Intotdeauna am gandit pentru tine un viitor plin de speranta, pentru ca te iubesc cu o dragoste vesnica. Ma gandesc la tine de tot atatea ori cate boabe de nisip sunt pe malul marii, si sunt plin de bucurie de dragul tau. Nu voi inceta nicioadata sa-ti fac bine, caci tu esti comoara Mea nepretuita. Eu doresc din toata inima mea si din tot sufletul tau sa-ti fac bine si vreau sa-ti arat lucruri mari si minunate. Daca Ma vei cauta cu toata inima, Ma vei gasi. Desfatarea ta sa fie in Mine si Eu iti voi da tot ce –ti doreste inima pentru ca Eu dau si vointa si infaptuirea. Pot face neupus mai mult decat ceri sau gandesti, pentru ca Eu sunt cel care Te intareste, dar si Tatal care te mangaie in toate necazurile tale. Cand inima iti este zdrobita Sunt aproape de tine. Asa cum un pastor isi duce miei pe brate, asa Te-am adus eu aproape de inima Mea. Intr-o zi Eu voi sterge o lacrima din ochii tai si voi indeparta de la tine toata suferinta indurata pe acest pamant.
      Eu sunt Tatal tau si Te iubesc la fel de mult cat L-am iubit pe fiul meu Iisus, pentru ca in Isus ti-am descoperit dragostea Mea pentru tine. El este intru totul asemenea mie. El a venit ca sa-Ti arate ca Eu sunt de partea ta si nu impotriva si sa-ti arate ca nu mai tin socoteala pacatelor tale. Isus a murit ca tu si cu Mine sa putem fi impacati, moartea Lui a fost dovada iubirii Mele supreme pentru tine. Am renuntat la tot ce am avut mai scump ca sa-ti castig dragostea. Daca primesti darul Fiului Meu Iisus, Ma primesti pe Mine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea Mea.
      Intoarce-te acasa si vei avea parte de cea mai mare sarbatoare pe care a vazut-o vreodata cerul. Ti-am fost dintotdeauna Tatal si Iti voi ramne intotdeauna Tatal tau.
     Te astept cu drag!
(Am gasit-o pe internet)

                                                                                       Cu drag Dumnezeu.

12 comentarii:

 1. Jesus Christ! Tu ai scris asta?
  Impresionant, sa salvezi aceste texte care sunt pretioase ca o scriptura.
  Este un mesaj autentic de la Dumnezeu, ce minune, tot mai multi oameni fuzioneaza cu Dumnezeu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu este scrisa de mine...este dintr-un filmulet...

   Ștergere
 2. roxy data viitoare te pun prima promit am incercat sa pun acum doar cei cu , care vb cel mai mult daca e sa zic asa....te adaugam dar sincer nu mai pot da editare pe pagina respectiva de facebook...daca sti cumva cum dau editare cu cea mai mare placere te adaug...daca nu data viitoare te adaug cu mare placere

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai foarte mare dreptate.El mereu ne primeste cand vrem sa venim la El indiferent de greselile noastre.

  RăspundețiȘtergere
 4. Roxy : M-ai lasat fara cuvinte . Masura cuvintelor mele nu poate descrie mai bine decat ai facut-o tu in acest articol .Mi-a placut enorm de mult !

  RăspundețiȘtergere
 5. E scrisoarea din filmulet...
  e foarte frumoasa.
  am ascultat-o de multe ori.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunt impresionante cuvintele, dar rezoneaza cu ele tot oamenii credinciosi, indiferentilor sau ateilor am impresia ca le-ar trebui ceva mai "tare". Si are Dumnezeu grija si de ei pana la urma...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bine ca macar se ingrijeste Dumnezeu de asta...

   Ștergere
 7. e frumoasa scrisoarea si incurajatoare

  RăspundețiȘtergere
 8. Felicitari pentru postare!
  Reverenta pentru gandurile frumoase transmise!
  La multi ani...

  RăspundețiȘtergere